Kapcsolat

Ügyfélszolgálatunk

címünk
Samsung készülékek esetén: 2040 Budaörs, 47.451082, 18.966447 ( Tesco - Kika áruház közötti parkoló)
nyitvatartás
Samsung készülékek esetén:hétfő - péntek 9:00 - 20:00-ig, szombat 09:00 - 14:00-ig, vasárnap ZÁRVA
email címünk

Samsung készüléke javítására foglaljon időpontot!

Szeretnénk felhívni kedves ügyfeleink figyelmét, hogy 2017.08.15-től Samsung készülékeiket a korábbi ügyfélszolgálatunk helyett (2040 Budaörs Kinizsi u. 2/b) kizárólag az új Samsung ügyfélszolgálati ponton tudják leadni, mely a budaörsi Tesco és Kika áruház közötti parkoló részen helyezkedik el. Nyitvatartási idő a kapcsolatok menü alatt található
 

Felhívjuk figyelmüket, hogy személyes ügyfélszolgálatunk (2040 Budaörs Kinizsi u. 2/b) 2017.09.01-én bezár. Ezért a korábban személyesen átvett készülékek leadásával kapcsolatban kérjük kattintson IDE további információkért.

Készülék értékesítés, folyamatos akciókkal. Érdeklődés : info@tmx.hu  vagy személyesen az üzletben.

 

 

 

Ügyfélszolgálati információk

Készüléke leadásához legyen kedves magával hozni a készülékhez tartozó garanciajegyet, vagy ennek hiányában vásárlást igazoló számlát, valamint a hibához kapcsolódó tartozékokat (töltőt, akkumulátort).

Kérjük, a készülék leadása előtt mentse le arról az Önnek fontos adatokat, mivel ezt alapszolgáltatásunkon belül nem áll módunkban elvégezni, így a javítás után a készüléken tárolt adatok elveszhetnek. Amint a készüléke elkészül, rögvest értesíteni fogjuk. Elképzelhető, hogy alkatrészhiány miatt a vártnál hosszabb időbe telik a javítás - sajnos az alkatrész beérkezés gyorsaságára nincs ráhatásunk, megértésüket ezúton is köszönjük.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Szerviz keresés

Részletes kereső