Rólunk

A TMX Mobile Solution Szerviz Kft. az egyik vezető after-sales szolgáltatásokat nyújtó cég a régióban. Az 1997-ben, Telemax néven alapított Kft. fő profilja a mobiltelefonok javítása. Több mint 300 főt foglalkoztató cégünk többek között az alábbi gyártók hivatalos magyarországi szerviz partnere: Alcatel, Apple, ASUS, Blackberry, CAT, Huawei, Lenovo, LG, Samsung.
Legújabb büszkeségünk pedig, hogy az ASUS és a Lenovo is minket választott magyarországi szervizének. Cégünk hosszú évek óta a Samsung Electronics hivatalos európai szerviz központja, 2008-tól mi javítjuk a magyar, osztrák és Huawei telefonokat, modemeket, stickeket.
Napi szinten javítunk külföldről érkező telefonokat, például a HUAWEI Ausztria szerviz partnere is vagyunk. 3800 négyzetméteres szervizközpontunk Budaörsön található, a javításokat teljes ESD védelemmel ellátott és a legmodernebb munkaeszközökkel felszerelt, 1000 négyzetméteres, technológiailag fejlett munka környezetben végezzük. Technikusaink 160 teljesen felszerelt munkaállomáson közel 1500 hibás készüléket javítanak meg naponta.

Partnereink: a high-tech szektor A-tól Z-ig

A TMX elektronikai javítások mellett after-sales logisztikai és IT megoldásokat is nyújt partnereinek a közép-európai régióban. Jelenleg a Vodafone és a Telenor logisztikai háttérszolgáltatását is mi végezzük. A ügyfeleink elégedettségét mutatja, hogy a TMX több gyártó esetében is elnyerte a régió legjobb szervize díjat.Társadalmi felelősségvállalásunk (CSR)

Cégünk elkötelezett az önkéntes társadalmi felelősségvállalásban (CSR), ezért nem csak szelektíven gyűjtjük a hulladékot,
hanem azokat újrahasznosítva felhasználjuk, így kölcsönös előnyökön alapuló kapcsolatokat hozzunk létre és tartunk fenn a szervezet és a belső és külső környezete között.

Az utóbbi években társadalmi felelősségvállalásunkat növelve munkahelyi véradást szerveztünk, és negyedévente szervezünk a jövőben is, ezáltal segítve a rászorulókat, közvetve életeket mentve.


Az aktuális Minőségi és környezetirányítási rendszerünk szabványszáma:
ISO 27001:2013

ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015

Minőség- és környezetpolitikai nyilatkozatunk


Szerviz keresés

Részletes kereső